Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

ölçün ve sertifikasyonlara yarar olarak konstrüksiyonlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve konstrüksiyonsı gereği umumi anlamda ün ve ısı yalıtımına reva evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yan yana istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık esenlanır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın müsait standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını tayin etmek yürekin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya yakınlarında açılmaktadır.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı teselsül otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Münasebetsiz takdirde ustalıklevini yerine getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere özen edilmeli?;

Yangın kapısında kilit ve cenah mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak saha belirlenmelidir.

Yangına karşı güvende geçirmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın sevimli güvenliğini peylemek amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın kapısı yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara orantılı şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Report this wiki page